Inimesed on kurjad… 13. juuni 2024Mõtlesin täna, et mis toimub? Hommikul ärgates leidsin juba oma facebooki seinalt kurjade vanaonude kommentaare. Onud olid tulnud miskipärast minu seinale end emotsionaalselt tühjaks kallama. Tahtsid solvata. Aga ma ei solvu. Minu sein ei ole kurjade onude vaimne prügikast, kustutan sellise jama ära ja panen bloki. Oma kurja maailmavaadet võivad nad jagada enda seinal. Uurisin siis astroloogilt ja sain teada, et praegu ongi Marsi ja Pluuto kvadraat, inimesed ongi kurjad ja käituvad inetult.

Siis hakkas mu seina risustama PERH’i Psühhiaatriakliiniku hooldaja Kai.
Ise ei ole mu vastuvõtul käinud, aga tema teab täpselt kui halb ma olen. Väga halba nõu pidin andma. Tema teab. Terve PERH’i kollektiiv pidi minusse VÄGA HALVASTI suhtuma, teatas proua suht lapsikult. Huvitav…
Tema pahameele sain tegelikult seetõttu, et ta ei osanud kuulata mu postitust kus rääkisin sellest, et kui sulle jäävad vanavanemate albumid ja seal sinu jaoks täiesti võõraste inimeste matusepildid, võõrad inimesed avatud kirstus, siis neid ei tasu visata prügikasti vaid tuleks põletada ära. Tema “kuulis”, et mina sunnin kõiki nende lähedaste kirstupilte põletama. Et mina käskisin temal oma isa pildid ära põletada! Tule taevas appi, ütleks hr. Ansip. No mis sa teed. Hakkas lapsikult seletama kuidas KÕIK mind halvustavad 😃. Täiskasvanulik. Selline inimene on siis hooldaja?

Tegelikult on nii, et kui inimesel on aega käia teiste seinal neid halvustamas, siis on tal liiga palju vaba aega, seda võiks ju kulutada kasulikumalt. Tegeledes endale meeldivate asjadega, äkki on siis seda kurjust hinges ka vähem. Kui ma ei meeldi sulle, siis ei pea tulema minu seinale, ma panen lihtsalt bloki, sest ma ei taha enda seina lasta risustada. See on mõeldud nendele, kellele meeldib seal.

Mis puudutab aga planeetide seisu, siis astroloog ütles, et läheb veel hullemaks. Suhted lähevad veel keerulisemaks ja inimesed veel kurjemaks. Oleme siis valmis! Naljaga pooleks, näpp blokinupu peal 😃
Negatiivsus ja õelus tuleb endast eemal hoida, peeglid kaela ja naerame kurjad solvajad välja!

Ilusat neljapäeva õhtut,
Kirsti