Kahepalgelised kampaaniad.Tuntud inimesed on nagu prügikast, sa võid sinna kõike visata.
Loobi aga sodi ja pahna, küll nad taluvad, võtavad vastu, ise on ju end sellesse olukorda pannud…
Aga vot ei ole nii! Minge pekki. Mina ei luba visata end kõigega mis kätte juhtub.
Praegu seisan kõigi tuntud inimeste eest, igasugu “Üllede” vastu!
Me kõik loeme tänaval, meedias, facebookis ilusaid humaanseid loosungeid ja pealkirju: kiusamise vastasusest, pilkamise vastasusest, kõik on võrdsed, ära lase endale halvasti öelda, otsi abi jne…
Kes on nende sõnade taga?
Inimesed.
Paraku ei ole need inimesed ise alati nende mõtete taga. Vahel on need inimesed kahepalgelised, pahatahtlikud, vastikud. Petturid. Nad saavad lihtsalt palka oma töö eest, aga see töö ei tule südamest.
Avastasin täna TV3 lehel ühe naise väga lolli kommentaari enda pihta, et kuidas ma avaldan oma taroskoope vaid seetõttu, et otsin tähelepanu, sest telesse mind enam ei lasta ju! Ülle Nadson on see naisterahvas, Hoolekandeteenustest. Peaks ju hea ja tore inimene olema. Töötab ju teisi aitavas asutuses, aga näed… Töö ajal teab rääkida TV3 lehel, et mina teen enda tööd vaid seetõttu, et kes mind ikka enam tahab, surun ja pressin vägisi oma klippe sinna TV3 lehele….


Ma pole elus muud tööd peale teletöö teinud. Raadiot ka, ok. Terve teadliku elu.
Kõik populaarsemad muusikasaated, suured muusikashowd on valminud minu kaasabil. Neid toodab teleproduktsioonifirma nimega RUUT ja just selles produktsiooniofirmas ma oma viimased kuus aastat olengi tööl olnud.
Ja siis kirjutab “kõikiaitavatjamõistvat” tööd tegev inimene oma nimega sellise tatipritsimise.
Minu esimene mõte on, et kuidas ma seda Hoolekaneteenuste osakonda edaspidi tõsiselt võtan või nende poolt postitatud teemadesse tõsiselt suhtun kui nende juures töötavad inimesed netis sappi pritsivad. Rumalalt. Rumalusi loopides. Ma ei kujuta ette, et ma ise midagi sellist endale üldse kunagi lubada võiksin. Ja kui võiksin, siis milleks? Kui on midagi öelda, ma ütlen silmast silma.


Kuidas ma usaldan edaspidi neid Hoolekandeteenuste postitusi? Äkki see Ülle kirjutab neid ka?
Googeldan kõik nende töötajad läbi?
Kes millist tuntud inimest kusagil laimab? Sõimab? Vihkab?
Kui headuse ja mõistmise eest seisva kampaania läbiviija mind TV3 kodulehel puudulike teadmistega laimama tuleb, siis ma ootan vastust. Ma ootan selgitust. Miks? Ma olen oma taroskoopi teinud 1,5 aastat oma kodulehel tasuta, inimesed armastavad seda, Kaks miljonit lugejat-see on juba midagi! Ma olen teinud oma tööd lihtsalt seetõttu, et see pakub mulle endale midagi ja tagasiside on mind toitnud ja siis tuleb see inimene mu tööle vett peale tõmbama! Mis õigusega? Mis õigusega sa mind laimad?
Kui see inimene töötab sellises ettevõttes mis seisab mõistmise ja headuse eest, siis miks ta minu pihta sellist lambist võetud nõmedust pritsib? Saamata isegi aru, et ta kirjutab seda TV3 lehel, TV3 ostis mu taroskoobi avaldamise õiguse. Mind on TV3 palganud avaldama oma taroskoopi nende lehel. Mind häirib see rumal postitus.
Et tööl räägin sellest kuidas kõik inimesed on head ja toredad ja samal ajal postitan mõnitavaid kommentaare TV3 lehele? Et see on ok?
Minu moraalitunnetus ütleb midagi muud.


Mina Hoolekandeteenuste headesse inimestesse enam väga ei usu, inimesed on need, kes määravad tõsiseltvõetavuse ja tilk tõrva meepotis rikub kogu sisu.
Enne pori loopimist kellegi pihta tasub ikka istuda peegli ette. See proua oleks ka pidanud seda tegema.
Nüüd vist on hilja.
Ülle, ma arvan, et te töötate vales kohas.

Mõelge enne kui kellegi pihta poriga viskate, see võib ennast tabada.
Kirsti