Kui sa soovid minna teraapiasse.
Suur osa meie probleemidest ja käitumishäiretest tulevad meiega kaasa lapsepõlvest. Ka psüühilised probleemid pärinevad tegelikult just sealt.
Minu juurde satuvad tihti väga katkise hingega inimesed ja vaadates nende kaarte olen ma soovitanud neile teraapiat. Ei ole mõtet ju tegeleda tagajärgedega ja süüa antidepressante kui probleemi põhjus ikka su hinges elab. Nii kukud peale ravimeid jälle auku tagasi.
Mina kedagi ei ravi, aga ma olen ikka soovitanud häid tegijaid, kellel võimalik inimese minevikust kaasa tulnud probleeme lahendada.
Ma olen ka raadios rääkinud palju konstellatsioonist. Läksin ise sel aastal kooli konstellatsiooni õppima ja mu sõber, Ants Rootslane, on mu meelest üks tugevamaid tegijaid sel alal. Just Ants ongi ka mind ja mu lähedasi aidates selle huvi minus tekitanud. Konstellööriks ma hakata ei kavatse, aga need teadmised on hindamatud ja tulevad mulle minu töös igati kasuks. Kool kestab ikka mitu aastat!Kuna ma sellest teraapiavormist päris palju rääkinud olen, saan tihti ka küsimusi, et kelle juurde minna ja kuidas õige terapeut leida.
See on väga oluline otsus, tuleb ikka enne kurssi viia kelle hoolde sa end usaldad. Paraku on Eesti täis ka selliseid inimesi kes praktiseerivad erinevaid teraapiaid, omamata mingitki väljaõpet! See on pahatahtlik! inimese psüühikaga võivad tegeleda ikka ainult vastava ala spetsialistid, selleks õpitakse aastaid. Kui neid õigeid teadmisi ei ole, siis võib väga palju halba teha. Olen neid tulemusi näinud.
Energeetilised tervendamised, konstellatsioonid, meditatsioonid, rännakud-kõik need mõjutavad inimest ja selleks peab ikka olema teadmisi. Kui midagi juhtub, siis peab juhendaja suutma sind aidata, kui tal neid oskusi ei ole, on sinuga pahasti. Inimese hing on väga peen teadus.Minu soovitus on see, et viige end kurssi ja mitte nii, et sõbranna käis ja talle meeldis vaid uurige kas see inimene omab ikka tunnistust, et võib kellegi psüühikaga tegeleda, ravida.
Konstellööride puhul on näiteks konstellööride assotsiatsioon, seal olevad inimesed on kõik oma ala spetsialistid.
Kellel tunnistust ette ei ole näidata, seda enda vaimu kallale lubada ei tohi!
Kui ise end ei hoia, ei hoia sind ka Jumal!

Selgelt mõtlemist soovides
Kirsti