Palve nendele kes tellivad mu raamatu “TAROSKOOP 2022” minu e-poest!
Armsad sõbrad!
Räägin nüüd kogemuse põhjal.
Käisin esmaspäeva õhtul Kanal 2 saates “Õhtu”, mainisin seal, et kes soovib minu pühenduse ja autogrammiga uut raamatut, siis seda saab vaid minu e-poest.
Teate mis juhtus?
Koju jõudes ootas mind ees pea sada tellimust!
Istusime Merilyga poole ööni mu nõiatoas, mina kirjutasin, Merily pakkis. Ja me ei saanud valmis, sest tellimusi tuli ja tuli ja tuli… Hommikuks oli neid juba üle 150! Ja see jätkus!
Ma olen meeletult kohusetundlik inimene ja tahan kõik hästi ruttu valmis saada, inimene ju tellis, ma pean ruttu tema tellimuse talle kätte toimetama.
See kõik aga tõmbas mu energiast tühjaks ja käis veidikene üle jõu.Ma ei kirjutanud ju autogramme, ma kirjutasin pühendusi ja pakkimine on omaette teema. Ka 150 raamatu pakiautomaati toimetamine ja postitamine võtab tunde, õnneks saime nüüd SmartPostiga diili ja see on edaspidi lihtsam, aga jah, me postitasime terve perega ükshaaval kõik pakid. Sõites läbi kõik Kristiine SmartPosti automaadid, sest need said lihtsalt täis!
Seega, teades kui suur oli müük minu raamatutel kahel eelneval aastal jõulude ajal, mul on sulle palve!
Kui soovid osta minu e-poest pühendusega raamatuid kingituseks, siis ära palun jäta seda viimasele minutile, arvesta, et neid tellijaid on väga, väga palju.
Ma ei soovi seda agooniat rohkem üle elada, ma väga palun, et mõtleksid sellele juba täna. Nii säästad sa mind ja nii jõuavad su raamatud kindlasti õigeaegselt ka sinuni.Teine teema, saan maile inimestelt, kes tellinud raamatu, aga miskipärast oma telefoni lülitanud välja või on see hoopis rikki läinud: “Ma ei saanud SmartPosti pakiteadet kätte, palun aita!” Sellised mailid tulevad mulle! Kulla inimene, kui sa tellid paki, siis ole ikka veendunud, et sa saad ise enda ja pakiinfoga hakkama, see on ikka natukene liig panna ka see otsimise kohustus minu õlgadele.
Täiskasvanud inimene peaks suutma ise mõelda mida ta teeb ja millal.
Ma olen sulle südamest tänulik, et tellid mu raamatu ja veel rohkem tänan sind, et mõtled ette!

Imelist nädalavahetust soovides
Kirsti