“TAROSKOOP 2022” Apollo e-poes ettetellimisel!
Armas sõber!
Sel aastal toon ma sinuni sootuks teistsuguse raamatu. See on justkui minu unistuste Taroskoop!
Raamat on kõvade kaantega, pea 300 lehekülge maagiat ja nõuandeid. Kõik 12. tähemärgi esindajad saavad teada enda tuleviku kohta aastal 2022, ikka kuude kaupa ja lühidalt ka aasta kokkuvõte. Aga sel korral on hoopis suurem osakaal ka vahelugudel, kirjutan sellest kuidas enda elu veel paremaks elada.
Raamatus on ka Kuu kalender ja üllatus, üllatus-rohkelt imelisi, müstilisi, muinasjutulisi Terje Taltsi tehtud fotosid.
Raamat on ettetellitav Apollo kodulehel ja esimesed 300 tellijat saavad autogrammiga eksemplari. Raamatupoodi jõuab Taroskoop 2022 juba 23. septembril, ettetellijad saavad paar päeva varem oma järgmist aastat piiluda.
Ma usun, et see raamat kaunistab sinu öökappi, on imeline kingitus sõbrale sünnipäevaks või jõuludeks. Igav ei tohiks tema seltsis küll hakata.
Ma olen sulle juba ette tänulik, kui minu ja mu supertiimi suure töö tulemuse endale ka soetad!
Aitäh, et oled mu jälgija-lugeja!

Telli siit: Taroskoop 2022

Kõike head soovides
Kirsti