Kui nii väga tahad last, aga tita ei taha tulla…Mul on üks äge sõbranna kellel on neli poega. Tal on hästi lahe huumorisoon ja tema suust pärineb äge lause: “Tead, ma jään juba sellest rasedaks kui mu mees autoga värava ette sõidab”.
No ei ole seal peres olnud raskusi laste saamisega. On naisi, kelle puhul piisabki nn “mehe pilgust” ja juba on oodata peenikest peret, aga on ka sootuks vastupidiseid olukordi.
Väga tihti pöördutakse minu poole just seetõttu, et küsida minu kaartidelt põhjusi miks tita ei taha tulla. Enamasti (eranditega) on põhjus ikka selles, et tegu on “planeerijatega”, ehk siis need pered, kus täpselt paigas, et nüüd ostame korteri, siis saad sina ametikõrgendust, siis käime Kariibi kruiisil ära, siis ostame uue kapi ja siis kolme kuu pärast eostame lapse.
“Miks te “teete” seda last?” küsin ma tavaliselt, sest mu kaardid näitavad, et nendes peredes ei naudita seksi, seal ei ole kirge, seal tehakse last! See on see tüüpiline filmistseen: tule kallis nüüd ruttu koju, mul on ovulatsioon! Hakkame last tegema!


Siis hoitakse jalgu üleval ja toitutakse tervislikult. Aga tulemust ei ole….
Nii lapsi ei saada.
Miks sünnib nii palju lapsi üheöösuhtest? Vastus lihtne, lapsed sünnivad kirest, mitte tükitöö tulemusel.
Miks rasestuvad mõned naised alles siis kui arst on öelnud välja, et ta ei saa lapsi? Sest siis läheb naine koju, joob ahastusest pudeli veini ( ehk rohkemgi) ja seksib napsuse peaga, lastes end lõdvaks, olles murdja ja võtja, mitte tehes tööd lapse eostamise nimel.


Mina olen tavaliselt soovitanud ka kõige lihtsamat varianti. Saatke oma soov Universumile ja unustage see lapsetegemine ära. Keskenduge millelegi muule, mõelge endale mingi teine eesmärk ja rühkige selle suunas. Jooge õhtuti veini, lõõgastuge ja nautige oma kaaslast ja raju seksi. Seksige seksi pärast, ärge tehke last!
“Issand, aga ma ei tohi juua alkoholi, mis siis lapsest saab?” küsib mõni naine.
Ma ei vasta, nad loevad mu pilgust selle vastuse.
Vaat mõni lihtsalt ei saagi muidu end lõdvaks lasta. Valik on sinu!
Minu jutu point?
Ma saan umbes ühe kirja kuus sisuga: “Aitäh, Kirsti selle soovituse eest! Me ootame oma esimest last!”
Muu ei olegi tähtis!
On paare kes ei saagi omavahel lapsi, aga kui on mingigi võimalus, siis minu eest seda ei varja. 🙂

Armastust ja kirge soovides

Kirsti