Aeg on omadega jälle sealmaal kus igasugu viiruseid levib nagu seeni metsas.
Osad inimesed soovitavad tarbida ohtralt igasugu veidraid toidulisandeid, aga ei ole täheldanud, et need haiguseid eemal hoiaks.
Minu tädi oli terve elu üks kummaliste mökside keetja. Lapsena tuli köha puhul üht hirmsa maitsega möksi süüa ja nohu puhul teist.
Mäletan, et ta jagas alati neid õpetusi, lõika tükk seda ja teine tükk teist asja.
Oma lapsi olen ka just tema retseptidega ravinud ja võin öelda, et edukalt.
Kui tunned, et pea hakkab kahtlaselt palavikupaksuks minema ja nina sügeleb seest, või kui sul on hirmus köha ja hääl kähe, siis siin üks vana hea retsept, kasuta ja tunned, et aitab:
Võta tass, sulata sinna pool tassi mett.
Haki peeneks 1 küüslauguküüs ja jupp ingverit.
Kalla kogu segu üle ühe sidruni mahlaga.
Sega kokku ja söö korraga ära.
Kui oled täiskasvanu, siis soovitan võtta ka 8 cl viina või konjakit. Igatahes teravat ja kanget.
Lastele ilma alkoholita 🙂
Ja siis teki alla.
Üle kahe korra päevas ei soovita.
Pärast haised, aga tervis on parem.
Ja rohkelt c-vitamiini!
Palaviku puhul vaana hea tee ja konjaki nippi või siis pits viina ja kõik muud lisad teega kõrvale.
Hoidke enda tervist
Kirsti