“TAROSKOOP 2022” läks trükki!
7. september oli siis see päev mil mu “Taroskoop 2022” läks trükki!
Uhhhhh…
Sel korral on kõik teisiti.
Raamat on suurem, mahukam, palju rohkem maagiat ja elamisekunsti, palju rohkem nõuandeid ja minu teadmisi ( ma ju olen terve aasta õppinud psühhoteraapiat) ja palju rohkem muinasjutumaailmast inspireeritud fotosid. See tuleb ikka raamat mis ka raamat on!
Septembri teine pool-hoia silmad raamatupoes lahti!
Suurt pidu me vist teha ei saa, meil Jesper Parvega pole passe, meid ei lastaks peole, aga pidu minus eneses on juba alanud, sest ma tean mida teile pakkuda saan! Ise olen ootusärev… No tuleks ta juba… Natsa, natsa veel…
Foto: Terje Talts
Assistent: Jan Talts
Meik ja soeng: Kaia Triisa
Stilist: Jörgen Terepson
Stilisti abi: Merike Terepson
Abilised: minu poeg Ron-Robert Pukk ja minu kaasa Mikk.
Aitäh Kaja Mäerand ja #artistdesign
Aitäh!
#taroskoop2022 #apolloraamatud #rahvaraamat #jeskirjastus #magic