Kas ta on minusse armunud?“Mida ta minu vastu tunneb? Kas ta armastab mind? Kas ta on minusse armunud?”
Need on küsimused, mida mulle väga tihti esitatakse.
Paraku ei saa ma just iga kord vastata nii, nagu inimene kuulda soovib.
Ega ma ka enda puhul oska nendele küsimustele vastust leida.
Aga….
Meil oli “Suhtes” saates just teemaks “Kuidas käitub armunud inimene” ja me kõik teame läbi enda, et armununa käitume me natukene lollakana, natukene mitte endana ja natukene liiga teisega arvestavana.
“Kui mees on armunud, siis ei loe kui palju on tal tööd või kohustusi, ta tahab sinuga suhelda kogu aeg, ta leiab selle aja, ta võtab selle aja” ütles Jesper meie saates.


Ma arvan, et paremat vastust ei ole võimalik saada.
Mul on üks armas sõber, ta on väga pop laulja. Tal on kogu aeg väga kiire. Ja mul on kogu aeg väga kiire.
See minu sõber teeb nii, et helistab mulle mu väga kiirel perioodil ja ütleb: “SchTimmer, ma tean, et sul ei ole aega, aga inimene peab vahel sööma, mis kell sööme?”
Teda ei huvita, et ma olen ajahädas, ta tahab mind näha, sest ta hoolib minust, sest me oleme teineteisele olulised ja kallid, ehk… Me leiame selle aja. Teeme need paarkümmend minutit või paar tundi pärast tasa. See ongi see oluline aeg mis leitakse!
Ühesõnaga, kui ta sinu jaoks seda aega ei leia-viska ta peast, ta ei ole armunud ja ta ei hooli. Nii lihtne see vastus ongi.
Karm, aga lihtne!

Kirsti