Kirsti Timmeri Taroskoop 2020 on juba kujundamisel!Kuna küsimusi mu uue raamatu kohta tuleb pea iga päev, siis annan teile, mu armsad taroskoobisõbrad, teada, et ennustus järgnevaks aastaks on valmis.
Kaanefoto pildistamine oli üks viimase aja ägedamaid fotosessioone üldse.
Üks imeline naine, fotograaf Terje Talts, viis meie ägeda tiimi müstilisse metsa.
Jah just, see mets oligi kuidagi teistsugune ja Terje suudab läbi oma kaamera seda müstikat ka superlahedalt edasi anda. Väga andekas naine. “Hull nagu sinagi!” ütles Jesper mulle. Sobis!
Minu välimuse eest hoolitsesid mu nägu ja soove teadev-tundev meikar Eliise Timusk ja samasugune hull nagu mina, stilist Jörgen Terepson. Peale selle, et Jörgen ise üks kõige stiilsem ja ägedam mees on, mõistab ta mind ilma sõnadeta ja ta ei pane kunagi mööda. Jörgen teab mida ma tahan, aga tema nägemus on alati veel ägedam.


Ühesõnaga, ega selle tiimiga teisiti ei saagi, miski ei olnud tavaline.
Ma ei saa öelda, et olen tulemusega rahul, sest “rahul” ei ole õige sõna.
Ma olen tegelikult täielikus vaimustuses ja uhke ja mul on hea meel, et juba varsti saan ma kogu seda valmis produkti teiega jagada.
Raamatu esikaanefoto on valitud, kunstnik kujundab tekstipaigutust ja siis läheb mu “lapsuke” trükki.
Ja ei olegi enam kaua oodata, septembri lõpus korraldame esitluse ja siis kutsun ma teid kõiki seda üliägedat tunnet minuga jagama. Vaadake, et siis kohal olete!
Tean, et varsti on võimalik hakata raamatut ka tellima ja kõik ettetellijad saavad autogrammiga raamatu, nii mulle lubati. Seega…pange vaim valmis, september on kohe käes!

Kõike ilusat ja head soovides
Kirsti